Residentie Antigoon

Voor de binneninrichting van uw woning krijgt u als bewoner zo goed als carte blanche. U richt uw verdieping, vertrekkend van een kwalitatief hoogstaand basispakket, volledig in naar uw eigen smaak en voorkeur, van keuken tot tegelkeuze en badkamer*. U geniet daarbij van een uitgebreide kopersbegeleiding. Zo wordt uw appartement het verlengde van uw persoonlijkheid en is het elke dag opnieuw zalig thuiskomen in een woning die u op het lijf geschreven is. Leuke extra: het basispak- ket bevat een open haard van Depuydt, die inbegrepen is in de prijs. Dat is altijd een garantie voor sfeer en gezelligheid in uw woonkamer. Kortom, ook de binnenrichting draagt zijn steentje bij aan een exquise woonbeleving, waar u volledig tot uzelf komt.

 

bulthaup

Voor de inrichting van de keukens kunt u een beroep doen op de onbetwiste kwaliteit van Bulthaup. Hun hoogwaardige design- keukens, waar functionaliteit en ergonomie centraal staan, slui- ten naadloos aan bij de hoge standaard die kenmerkend is voor het gehele Antigoonconcept. U kiest zelf het keukensysteem dat het beste bij uw smaak en behoeften past, onder de deskundige en persoonlijke begeleiding van de doorwinterde keukenexperts van het merk.

 

Schrauwen

Voor het sanitair maken we graag gebruik van de knowhow en top- producten van Schrauwen. Deze hoog aangeschreven speler staat synoniem voor kwaliteit, innovatie en een piekfijne begeleiding van de klant. Samen met u zoeken de specialisten van deze befaamde groothandel in sanitair naar de gepaste oplossing op maat, in functie van uw smaak en budget. Klassiek, retro, design, puur functioneel: de mogelijkheden zijn legio!

 

Otis liften

Ook voor de liften is bij Antigoon enkel het beste goed genoeg. Daarom kiezen we voor de innovatieve liften van wereldwijd marktleider Otis. Bij dit topmerk maken betrouwbaarheid en gebruiksgemak integraal deel uit van het DNA. Zij voorzien individuele liften per niveau, die uitgeven op een gemeenschappelijke ruimte die rechtstreeks aansluit op uw woning. Een maximaal gevoel van veiligheid en privacy is het resultaat.

 

RG Tegel

Voor de tegels, het marmer en het parket van de appartementen in Antigoon laten we ons inspireren door de sublieme collecties van RG Tegel. In de grote toonzaal, onder de persoonlijke begeleiding van doorwinterde adviseurs, vindt u gegarandeerd de topmerken en de stijl die u zoekt voor uw interieur. Dankzij een jarenlange ervaring beschikt RG Tegel over de vakkennis om elk project tot een mooi einde te brengen, ook dat van u!

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan